Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

Ton

"Open en eerlijk met goed advies"
Spreekt:   Nederlands

< Terug naar overzicht
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Offline
E-mail consult
Sms-melding

Over Ton  ...

Welkom op mijn site, Ik ben sjamaan, medium en spiritueel (kinder)coach. Je kunt bij me terecht voor allerlei vragen op het gebied van werk, relaties en ook al uw prive zaken.
Al sinds mijn vroege jeugd word ik geleid en geinspireerd door hoogontwikkelde Hopi-indianen. de doorgave van inzichten, kennis en inspiratie als medium wordt steeds sterker en ik mag u bijstaan met de hulp van mijn begeleiders.
Het is mijn gave om je in een andere energie te zetten, zodat je weer verder kunt. Je zal merken dat je weer meer kunt genieten en dat er een positieve stroom in je leven komt. Ik werk met numerologie en met sjamanistische kaarten. Daarnaast bereken ik via het intunen en mijn biotensor uw situatie. In dat licht kom ik samen met jou snel tot de kern van de zaak. Tevens mag ik op respectvolle wijze in contact komen met uw dierbare overledenen.
Voor de rest heb ik zelf een lange tijd met geestelijk beperkte mensen gewerkt, waardoor ik een goed zicht heb gekregen op het gedrag van mens en dier. Daarnaast ben ik een trotse vader en geef je advies hoe je beter met je kind kan omgaan als het even niet lekker loopt. Als laatste behandel ik mensen al jaren met gezondheidsproblemen. Ik voel je in en zal naar aanleiding van je vraag adviseren wat je kan doen (let op, ben geen dokter, dus heb echte gezondsheidsproblemen, dan zal ik je altijd doorverwijzen)

Kortom: ik help je graag verder bij jou ontwikkelingen en loop graag een tijdje mee op jouw pad. Wees welkom op mijn profiel!!

Gaven en/of methodes:

Contact met overledenen
Energetisch coach
Gidscontact
Healing
Helderziend
Lichtwerker
Medium
Numerologie
Pendelen

Beschikbaarheid:

Maandag: 18:00 - 24:00

Dinsdag: 18:00 - 24:00

Woensdag: 18:00 - 24:00

Donderdag: 12:00 - 22:00

Vrijdag: 18:00 - 24:00

Zaterdag: 18:00 - 24:00

Zondag: 18:00 - 24:00

Recensies van klanten (3)

hele fijne en bijzondere reading gehad met Ton. bedankt hiervoor..
Niranka 21-12-2020
Heel fijn en verhelderend gesprek gehad... We gaan ermee aan de slag
Mayke 02-12-2020
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Ton om een recensie te kunnen schrijven!

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten