Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

Hoe werkt Medium Expert?

Welkom bij Medium Expert. Leuk dat je ons hebt gevonden en bedankt voor je vertrouwen in Medium Expert. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, leggen we graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Ook geven we wat tips mee voor het optimaal benutten van een persoonlijke reading. 

Hoe maak ik een account aan?
Medium Expert is een online platform voor consulten met alleen de beste mediums en paragnosten van Nederland, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en exclusiviteit. Medium Expert helpt je bij het vinden van inzichten, boodschappen en antwoorden op jouw persoonlijke vragen en twijfels. 
1) Klik op "start gratis chat"
2) Vul jouw gegevens in
3) Vink de verplichte opties aan
4) Klik op "maak account aan"
5) Bevestig je account via het e-mail adres dat je zojuist bij jouw gegevens hebt ingevuld.
Check je spam-inbox als je na een paar minuten denkt dat je nog geen e-mail van Medium Expert hebt ontvangen.

Contactmogelijkheden:
Bij Medium Expert heb je twee mogelijkheden om in contact te komen met onze mediums en paragnosten. Je hebt de keuze uit een live-chatconsult en een e-mailconsult. Wanneer een consulent online en beschikbaar is, verschijnt er een groene button met "start chat". Als je daar op klikt dan wordt de betreffende consulent opgeroepen. De timer gaat pas lopen, wanneer de consulent de oproep heeft beantwoord. Wanneer je een e-mail consult aanvraagt, heb je de mogelijkheid om maximaal vijf vragen te stellen. Deze vragen zullen binnen 36-uur beantwoord worden.

Credits:
Medium Expert werkt met credits. Eén credit, staat gelijk aan één minuut. Hoelang een chatconsult maximaal duurt, ligt aan de hoeveelheid credits die op je account staan. Voor een e-mailconsult wordt een vast aantal credits gerekend. 

Alle credits blijven onbeperkt geldig. Ze verdwijnen nooit van je account, tenzij je er gebruik van maakt of je account verwijdert van het platform. Als je in een chatconsult zit, en je credits zijn op, dan wordt de chat automatisch afgesloten. Heb je aan het einde van jouw reading nog credits over? Dan kan je de chat zelf afsluiten door op "sluit chat" te klikken. Let op: wanneer je de gehele website wegklikt, beëindig je de chat niet!

Betaling:
Je kan je credits opwaarderen via de link "credits" in het menu. Medium Expert biedt verschillende opties aan. Na inloggen vind je de creditpakketten met oplopend voordeel naarmate je in meer credits investeert.

Medium Expert is géén abonnement. Elke individuele betaling is eenmalig. Alle prijzen die vermeld staan op de website van Medium Expert, worden reëel weergegeven. Alle prijzen zijn inclusief btw en zonder extra transactiekosten. Wat je ziet, is letterlijk wat je betaald. Je kan al een chat starten vanaf 0,85 cent per minuut. Daarmee is Medium Expert één van de goedkoopste in de gehele branche.

Verbinding:
Voor de beste verbinding raadt Medium Expert aan om chatconsulten via je computer en/of laptop te houden. Deze verbinding is het sterkste. Een chatconsult via je mobiele telefoon is zeker mogelijk, maar de ervaring heeft geleerd dat deze verbinding zwakker is. Hierdoor is het bij een mobiele verbinding van belang om het scherm van de chat niet te verlaten. Op deze manier voorkom je dat de mobiele verbinding verbroken wordt en dat de chat weg valt.

Opwaarderen:
Zit je midden in een persoonlijke reading, maar zie je dat je credits bijna op zijn? Geen stress! Het is bij Medium Expert mogelijk om je credits tussentijds op te waarderen. Open een nieuw/ander tabblad op je laptop, ga naar de website en bestel de credits. Het duurt slechts enkele seconden voordat je credits op je account worden toegevoegd. Let op: bij een mobiele verbinding, wordt dit afgeraden. Wel is het mogelijk om via je computer en/of laptop op te waarderen, terwijl je zelf op je mobiel aan het chatten bent.

Handige tips voor een goed consult:
- Zorg ervoor dat je je vragen goed hebt voorbereid, zeker wanneer de situatie wat achtergrondinformatie nodig heeft. Schrijf je verhaal bijvoorbeeld alvast in een word-document op, zodat je deze tekst alleen nog maar hoeft te kopierën en plakken in de chat. Dit scheelt kostbare tijd, vooral wanneer je typsnelheid niet heel snel is.

- Zorg ervoor dat je gegevens (zoals geboortedata) en foto's bij de hand hebt op een plek waar je ze gemakkelijk kan vinden (bijvoorbeeld op het bureaublad van je computer en/of laptop). Het is mogelijk dat een consulent om deze tools vraagt. Wanneer dat het geval is, hoef je deze gegevens niet minutenlang op te zoeken. Dit scheelt weer kostbare tijd van jouw persoonlijke consult.

- Wanneer een consulent die jij graag wilt spreken niet online is, kan je een gratis sms-melding inschakelen. Vul je telefoonnummer in en ontvang een sms zodra hij/zij weer beschikbaar is voor een persoonlijke reading. 

- Als je jouw gesprekken nog eens wilt nalezen, kan je deze naar jezelf toe mailen. Op deze manier heb je ze altijd bij de hand, wanneer je nog eens wat informatie wilt opzoeken en na wilt lezen. Je kan alle gesprekken terug vinden in jouw chat-geschiedenis. Ze blijven daar staan, totdat je ze zelf verwijdert. 

 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten