Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

Leeuwenpoort 08-08-2020

Het is weer zover. Elk jaar op en rond de achtste dag van de achtste maand vindt er een kosmische gebeurtenis plaats: De Leeuwenpoort. Benieuwd wat jou te wachten staat? Lees dan nu verder.

Op 26 juli 2020 is de Leeuwenpoort zich gaan openen en op 12 augustus 2020 zal de Leeuwenpoort weer sluiten. Op 8 augustus 2020 bereikt de opening van de Leeuwenpoort haar hoogtepunt. Maar wat is de Leeuwenpoort nou eigenlijk? En wat kan je verwachten?

De Leeuwenpoort is een poort naar hogere trillingsfrequenties. Het is een kosmisch evenement waarbij geconcentreerde stralen van hoogfrequente energie naar de aarde gestuurd worden. Deze verhoogde trillingsfrequentie activeert een positieve transformatieperiode. Het is een periode waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. De Leeuwenpoort zorgt voor een hoger bewustzijn en heldere inzichten. Personen gaan ontwaken waardoor hun hart meer zal gaan openstaan voor wat ze nou echt diep van binnen willen. Blokkades, angsten en illusies zullen minder aanwezig zijn omdat de wilskracht in deze periode vele malen sterker zal zijn. Personen gaan meer naar hun verlangens luisteren en ze zullen de wil voelen om te gaan naar waar hun hart ligt. Deze periode bevat een intense energie en zal veel teweeg gaan brengen. De nodige inzichten gaan op hun plek vallen waardoor bepaalde situaties zullen genezen.

Thema Leeuwenpoort 2020
Elk jaar heeft de Leeuwenpoort een uniek thema. Met behulp van numerologie komen we uit op het getal: 4 (2+0+2+0). Nummer 4 wordt geassocieerd met vastberadenheid, ernst (inzien), loyaliteit, vertrouwen en (re)oranisatie. De Leeuwenpoort van 2020 stimuleert je om je los te maken van alle negatieve invloeden in je leven en om daar in opstand tegen te komen. Tijdens de Leeuwenpoort van 2020 kom je dichterbij je ware aard en wie je bent in de kern. Je zal in je eigen kracht staan. Als er iets of iemand is dat jou klein probeert te houden, is het nu het moment om dat niet langer meer te tolereren. Je zal de behoefte voelen om dominante personen of situaties te laten gaan. Zeker wanneer je voelt dat de gelijkwaardigheid niet meer aanwezig is of wanneer jij je niet gehoord of serieus genomen voelt. 

De tijd is gekomen om keuzes te maken en om knopen door te hakken die jouw leven een andere wending gaan geven. Besteed de aankomende dagen veel tijd aan het visualiseren en manifesteren van jouw ideale toekomst. Wat wil je graag aantrekken? Wees duidelijk, helder en specifiek. Ben jij klaar voor een nieuwe start? 
Datum: 07-08-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten