Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

Astrologie september 2020

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en daarom zet Medium Expert graag de astrologische evenementen van september op een rij voor je. Ben jij klaar voor een nieuwe maand vol veranderingen? Lees dan nu wat je in de maand september kan verwachten.

Het spirituele thema van september 2020 is zonder enige twijfel: transformatie. Verwacht veranderingen op het gebied van relaties, liefde, persoonlijke inzichten, werk en financiën. Ben jij klaar voor verandering in je leven? Lees dan nu snel verder over wat je allemaal kan verwachten in september.


De astrologische evenementen van september 2020 zijn:

2 september 2020: Volle maan in Vissen
Op 2 september 2020, om 07:23:12, staat de volle maan in het teken Vissen. Met de maan tegenover de zon brengt de volle maan van 2 september twee aspecten van ons leven samen die verlangen naar evenwicht. De maan in het teken Vissen legt de nadruk op onze dromen, fantasieën en creativiteit. De zon in het teken Maagd legt de nadruk op onze behoefte aan routine, structuur en organisatie. Met deze combinatie ondersteunt de volle maan jou met de nodige support om jouw dromen om te zetten in fysieke manifestatie. In deze tijd is het niet voldoende om alleen een droom te hebben. De droom moet worden omgezet in een plan en het plan moet worden omgezet in consistente, georganiseerde acties van hoge kwaliteit om het succesvol en tastbaar te maken.

Daarnaast is de volle maan in Vissen een gevoelige, intuïtive en emotionele maan. De maan staat in een waterteken en kan daarom zorgen voor veel plotselinge veranderingen. De volle maan van 2 september vraagt dan ook om flexibiliteit en openheid voor veranderingen. Het contrast van dromerig tegenover down to earth kan door sommige mensen als intens ervaren worden. Het is goed mogelijk dat je de eerste dagen van september wat overprikkelt doorbrengt. Aan de ene kant ben je extra gevoelig voor de invloeden van buitenaf en wil je jezelf het liefst even wanen in je eigen dromen en aan de andere kant word je aangestuurd om actief actie te ondernemen en om te streven naar verbeteringen. Lastig, maar niet onmogelijk. Omarm de reality check en geef aandacht aan de inzichten die je meekrijgt.
 

5 september 2020: Mercurius staat in Weegschaal
Op 5 september 2020 staat Mercurius in het teken Weegschaal. Mercurius in Weegschaal benadrukt het relatieaspect van ons leven. Of dat nu persoonlijk, romantisch, platonisch, zakelijk of gewoon partnerschappen in het algemeen is. Met wie we communiceren en hoe we effectief met andere communiceren en samenwerken is belangrijk. Mercurius in het teken Weegschaal zal zowel met het noord- als het zuidknooppunt in verbinding staan. Dit legt de nadruk op de integrale rol die gezonde communicatie en positieve relaties zullen spelen in het succes dat je kan behalen. Dit is een belangrijk moment om te bepalen waar je energie op gefocust is en vooral op wie jouw energie momenteel gericht is. Dit zal voor vele mensen dus ook een dag zijn waarop partners inzichten krijgen en de behoefte voelen om een label aan de relatie te plakken of om jou te overspoelen met positieve erkenning. 

6 september 2020: Venus staat in Leeuw
Op 6 september 2020 staat Venus in het teken van Leeuw. Venus in het teken van Leeuw vraagt jou om je te concentreren op de zaken van het hart in relatie met ons innerlijke-kind. Deze transitie brengt je weer op één lijn met jouw voorstellingsvermogen, creativiteit, dingen waarvan je houdt, dingen die je waardeert en waar je echt gepassioneerd over bent. Het Universum moedigt je aan om opnieuw contact te maken met jouw innerlijke-kind om elke onschuld die je onderweg bent kwijtgeraakt weer terug te eisen. Dit is een tijd om gevoelens van twijfel aan jezelf en je zelfbewustzijn onder ogen te komen en te overwinnen. Stop met het verbergen van je gaven en talenten. Laat jezelf zien en gelden. Deze astrologische gebeurtenis brengt jou weer in contact met jouw diepste verlangens. 
 

9 september 2020: Mars retrograde in Ram
Op 9 september 2020 voegt Mars zich toe bij Chiron. Beide bewegen achteruit in het teken Ram. Ram is het eerste teken van de dierenriem en vertegenwoordigt een nieuw begin. Chiron staat voor de wonden genezer en Mars is de planeet van oorlog, macht, dominantie, leiderschap, passie en agressie. Nummer 9 (van 9 september) staat voor transformatie, afronding en voltooiing van een spirituele cyclus. Deze gezamenlijke astrologische evenementen op 9 september zorgen voor diepe genezing en afronding van diepe wonden, maar dit zal niet vanzelf gaan. Oude testen en lessen kunnen opnieuw in je leven verschijnen en je zal moeten beslissen of je een oude karmatische cyclus herhaalt of dat je reageert op een nieuwe manier en verder gaat in je leven. Zelfbewustzijn, zelfreflectie en geduld staan centraal in deze tijd. Je hebt de mogelijkheid om oude hoofdstukken te herschrijven en genezing te brengen door de manier waarop je reageert op de uitdagingen die zullen verschijnen. Reageer niet overhaast, maar denk goed na over wat je op lange termijn wilt. 
 

12 september 2020: Jupiter Direct staat in Steenbok
Met het teken Steenbok/Saturnus als heerser van het tiende huis wordt het geassocieerd met werk, carrière, financiën en zaken. Het zijn de grenzen, structuur, discipline en het harde werken die je moet implementeren om je dromen werkelijkheid te kunnen laten worden. Dit is een herinnering aan dat wat we willen en denken dat we verdienen niet zomaar komt aanwaaien. Jupiter is de planeet van geluk, voorspoed, groei, uitbreiding, overvloed en zal onverwachte beloningen opleveren voor al het werk dat je hebt verzet. Geestelijk maar ook lichamelijk. Dit astrologische evenement is een bevestiging dat alles wat we gedaan hebben, niet voor niets is geweest. Het is nu tijd om te genieten van de oogst die je hebt gezaaid. Verwacht positieve meevallers.

17 september 2020: Nieuwe maan in Maagd
Op 17 september krijgen we weer te maken met een nieuwe maan. Dit keer staat de nieuwe maan van 17 september in het teken van Maagd. Met alle veranderingen en transformaties die plaatsvinden in 2020 is het belangrijk om in contact te blijven met je lichaam. Terwijl we deze maand de maanfase Vissen beëindigen, dient de nieuwe maan in het aardeteken Maagd als een herinnering dat onze mentale en emotionele gezondheid een diepgaande invloed hebben op onze fysieke gezondheid. Om deze reden is het dan ook belangrijk om manieren te vinden waarop de mentale en emotionele energieën uit je lichaam kunnen ontladen. De nieuwe maan in het teken Maagd roept je op om lichaamsbeweging, yoga, aarden, meditatie en rust op te nemen in je dagelijkse routine. Het stellen van grenzen om je energie te behouden zal in deze periode van essentieel belang zijn. Let erop dat je werk en druk bezig blijven niet gebruikt om bepaalde emoties en zware gevoelens te onderdrukken. Dit zal een negatief effect hebben op je fysieke gesteldheid.

22 september 2020: Zon staat in Weegschaal
Op 22 september staat de zon in het teken Weegschaal en dat gebeurt op dezelfde dag als de herfst equinox. Bij de herfst equinox staat de tijd van de dag en nacht in perfecte balans. Op het collectieve niveau worden we eraan herinnert dat vooruitgang op een vreedzame, harmonieuze en evenwichtige manier alleen mogelijk is als we ons meer concentreren op wat ons verbindt, in plaats van op wat ons scheidt. Uitdagingen die naar voren worden gebracht, zullen ons ertoe zetten om het goed te maken en om te leren hoe we moeten samenwerken, vooral tijdens de Mars/Chiron retrograde. Verwacht genezing en 
verzoeningen in relaties op alle niveaus. Zelfs relaties waarvan je misschien nooit had verwacht dat ze nog hersteld zouden worden.

27 september 2020: Mercurius staat in Schorpioen
Wanneer Mercurius in Schorpioen staat, worden we voorbereid op de lessen van de volgende maand. Hier gaat de Mercurius retrograde op zijn terugweg van Schorpioen naar Weegschaal. Deze overgang geeft ons een laatste kans om onze diepste angsten en onzekerheden te overwinnen met betrekking tot het uiten van je ware zelf. Het teken Schorpioen vertegenwoordigt transformatie en wedergeboorte. Het teken Weegschaal vertegenwoordigt onze persoonlijke relaties en Mercurius staat voor communicatie en zelfexpressie. Met de combinatie van deze astrologische evenementen is het tijd om voor eens en altijd alles open en eerlijk op tafel te leggen. Ruim je karma op voor jouw waarheid te spreken en tegelijkertijd andere vergeving te schenken. Dit is een tijd waarin we allemaal verantwoording moeten afleggen voor onze daden en waarin we moeten accepteren dat er een waarheid in elk perspectief is. Het is tijd om te leren dat je elkaar zo nu en dan in het midden moet ontmoeten.

29 september 2020: Saturnus Direct staat in Steenbok
Verwacht op collectief niveau een ingrijpende verandering op het gebied van hoe je werk en carrière er in de toekomst uit gaat zien. Er zal een uitbreiding plaatsvinden van meer doelgericht werk, aangezien velen zich geroepen zullen voelen om hun persoonlijke roeping na te streven. Grenzen, regels, beperkingen en sociale structuren zullen in deze tijd getest en getransformeerd worden. Het tij gaat keren.

 

 

 
Datum: 01-09-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten