Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

Annemiek

"Je herinneren wie je in essentie bent"
Spreekt:   Nederlands   Engels

< Terug naar overzicht
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Offline
E-mail consult
Sms-melding

Over Annemiek  ...

Lieve jij,

Wat fijn dat je hier bent!

Ik geloof dat alles energie is en daarmee ook alles met elkaar verbonden is. Mijn specialisatie zit in het helder voelen, helder horen en helder zien. Daarnaast ben ik intuïtief healer en maak ik graag gebruik van mijn (tarot)kaarten.

Achter elke ervaring (donker en licht) zitten boodschappen vanuit het Universum. Daarin zitten onze lessen verborgen. Ik help je graag om deze te vertalen, zodat je weer in je kracht komt te staan, overzicht krijgt of je lichter voelt.

Op jonge leeftijd mocht ik al ervaren dat er ‘meer’ bestaat then what meets the eye. Langzaam maar zeker ben ik mij hier meer voor gaan open stellen en heb ik diverse opleidingen/trainingen mogen volgen die mij hierin ondersteund hebben. Vanuit een open en authentieke verbinding met het Universum en mijn gidsen ben ik in staat om informatie door te geven aan anderen.

Mijn missie is om jou te helpen herinneren wie je in essentie bent. Ik geloof dat je alle kennis en wijsheid al in je hebt. We hebben alleen te vertragen, stil te worden, zodat we kunnen luisteren naar onze innerlijke stem. Zodat je weer thuis kan komen.

Je kunt bij mij terecht met vragen over elk onderwerp! Ik werk graag met een foto, maar dit is geen must.

Liefs, Annemiek

Gaven en/of methodes:

Contact met overledenen
Energetisch coach
Healing
Helderhorend
Heldervoelend
Helderwetend
Helderziend
Kaartlezingen
Lichtwerker
Medium
Reikie
Spiritueel coach
Tarotkaarten

Recensies van klanten (5)

Annemiek heeft een hele fijne lieve, zachte, positieve energie. Haar positiviteit en enthousiasme was aanstekelijk. Ze was doelgericht en kon de vinger op de zere plek leggen. Het gesprek was ontzettend fijn!
Aarti 11-02-2022
Annemiek gaf voor mij al fijne energie af en dat werd bevestigd in de chat, ze is onwijs lief en wilt graag je antwoorden beantwoorden. je krijgt mee dat ze je ook echt wilt helpen!
Sara 09-02-2022
Ik heb net een hele fijn email reading mogen ontvangen. Je schrijft met heel veel warme...en je geeft een fijne energie af!! Een aanwinst voor medium expert! ❤
Rianne Hartlief 07-02-2022
Ik heb een heel fijn gesprek met je mogen hebben en je hebt mij met twee vragen enorm vooruit geholpen! Ben je zeer dankbaar voor vandaag. Je bent een topper! Liefs
Rachel Bijlhout 07-02-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Annemiek om een recensie te kunnen schrijven!

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten