Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

Anne

"Een doolhof heeft altijd een uitweg, samen vinden we de uitgang naar een lichter leven. "
Spreekt:   Nederlands   Engels

< Terug naar overzicht
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Offline
E-mail consult
Sms-melding

Over Anne  ...

Hoi lief mens, Ja U! iedereen is een lief mens en net als u heb ik dat ook moeten ontdekken. Mijn passie voor het spirituele is lang geleden al ontstaan in een droom over een klein draakje.
Ik was nog maar een kleuter en wist niet wat mijn droom betekende, maar ongeveer 20 jaar later ben ik de betekenis op gaan zoeken, nadat mijn leven volledig op zijn kop gezet was en ik meer en meer mijn houvast en antwoorden in de spirituele kant begon te zoeken. 20 jaar lang heb ik de droom tot in detail onthouden om haar mijn weg te laten wijzen. Dit draakje is mijn draad geweest wat mij uit het doolhof leidde nadat ik gescheiden was, mijn studie op moest geven en al mijn spirituele gaven zich besloten bloot te geven. In korte tijd ging ik alles voelen van anderen en moest ik ontdekken hoe ik mijzelf daarvoor kon afsluiten. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mijn gave te gebruiken om anderen te mogen helpen. Ik ben mijn zielsbestemming gaan begrijpen en ik hoop dat ik u hier ook bij mag helpen. In de afgelopen 15 jaar heb ik voor enkele spiritule hulplijnen mogen werken, maar ben ik voornamelijk werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik geef zielshealingen en workshops. Daarnaast run ik een webwinkel en organiseer spirituele beurzen. En in mijn kostbare vrije tijd geniet ik intens van een lief gezin; mijn man en 2 prachtige dochters.

Is het leven zwaar en ziet u geen uitgang meer naar een lichter leven? Weet u niet meer hoe u uw leven een positieve draai kunt geven? Lijkt iedereen tegen u of is zijn uw gevoelens altijd zwaar? U kunt bij mij terecht met vragen over uw ontwikkeling, uw emoties en gevoelens, maar ook werk en relaties mogen bij mij besproken worden. Ik kan voor u contact leggen met uw overleden dierbaren of de gids(en) die hun begeleiden op hun zielspad. Ook met uw levende dierbaren kan ik contact leggen als dat voor u niet mogelijk is. Graag leg ik u uit wat uw zielsplan is en met welk doel u hier op aarde bent. Een gesprek met mij is een zielshealing die begeleid worden door mooie kaarten en de getallen van uw leven.

Specialiteiten: Numerologie, pendel, zielshealing, heldervoelend, helderziend en helderhorend, gidscontact.

Gaven en/of methodes:

Contact met overledenen
Energetisch coach
Foto reading
Gidscontact
Healing
Helderhorend
Heldervoelend
Helderziend
Inzicht kaarten
Medium
Pendelen
Spiritueel coach
Transformatie coach

Beschikbaarheid:

Maandag: 9:00 - 21:00

Dinsdag: 9:00 - 21:00

Woensdag: 9:00 - 21:00

Donderdag: 9:00 - 21:00

Vrijdag: 9:00 - 21:00

Zaterdag: Stel e-mailconsult in

Zondag: Stel e-mailconsult in

Recensies van klanten (19)

Fijn gesprek gehad Anne. Veel opheldering en duidelijk gekregen.
Priscilla 20-04-2021
Super bedankt, was een fijn gesprek.
Anke Richter 06-04-2021
Fijn!
Saskia 29-03-2021
Echt super fijn gesprek gehad en heel veel aan gehad voel me echt beter
Mia 09-01-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Anne om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten