Hoe werkt het?ConsulentenDaily messagesBlogsAccountContact

5 juni 2020 - Volle maan & Maansverduistering

5juni 2020 is het weer zo ver: volle maan en maansverduistering. De volle maan in boogschutter in combinatie met een gedeeltelijke maansverduistering in bijschaduw is een echte spirituele leermeester. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? En wat kan je de aankomende periode verwachten? Medium Expert neemt je graag mee in deze astrologische en bijzondere gebeurtenis.

Geschreven door: Tessa

Op 5 juni 2020 om 21:12 vindt er een gedeeltelijke maansverduistering in bijschaduw plaats. Dit is geen gehele maansverduistering, maar het licht van de volle maan wordt wel door de schaduw van de aarde enigzins gedimd. Energetisch gezien zijn dit lastige maansverduisteringen, aangezien de energie als het ware gedeeltelijk blijft hangen. Bij een volle maan of een totale maansverduistering wordt de energie goed verankerd. Dit wordt vaak als heel intens ervaren, maar de boodschap van de energie komt intern wel helder en goed aan. Bij een maansverduistering in bijschaduw zit dit anders. Door de bijschaduw kunnen energieën wat vervormen. Deze energieën zijn complex en ingewikkeld, en om deze reden kunnen ze vaak interne chaos en onduidelijkheid te weeg brenngen. Het is goed mogelijk dat je de komende tijd erg onrustig bent en gaat twijfelen aan of je dingen nou daadwerkelijk voelt, of dat je denkt dat je ze voelt. Hierdoor is het van belang om de komende dagen een bewuste verbinding met jezelf te creëren, zodat je de interne verwarring kan herkennen en deze met je bewustzijn weer kan ordenen. Bewustheid is erg belangrijk in het proces van orde en rust herstellen.

Het thema van deze volle maan in boogschutter is dan ook groeikracht en verbinding. Als je persoonlijk en emotioneel gezien wil groeien, is het van belang om in verbinding te staan met jezelf. De maan in boogschutter zorgt ervoor dat je graag vooruit wilt. In plaats van terugkijken wil je graag nieuwe doelen stellen en daar naar toe werken. Hierbij is het belangrijk om eerst aan jezelf te denken. Welke doelen wil je de komende tijd behalen? Wat is hiervoor nodig? Welke lasten en belemmeringen moet je laten gaan? En hoe kan je dat toepassen in je dagelijkse routine? Durf je te streven naar je grootste dromen en durf je daarin te vertrouwen? Zonder om te kijken en te twijfelen aan je kunnen? Ben je bereid om alles los te laten wat jou niet meer dient? De energie van de volle maan in boogschutter daagt je uit om je te leren in zien waar jij jezelf afleidt van jouw ultieme dromen en doelen. Wanneer je daar bewust van gaat zijn, bezit je weer de kracht en meesterschap om je focus weer te herpakken.

Kortom: een uitdagende periode. Visualiseer je ideale toekomst en stel je doelen. Verwerk de stappen naar deze doelen in jouw dagelijkse routine en je zult zien dat het een succesvolle periode voor je wordt. Spirituele en emotionele transformatie is onderweg. Luister naar je intuitie en laat je niet leiden door opvliegende emoties die plots bovenkomen. Probeer in verbinding te komen met je diepere zelf en je vindt de antwoorden die je nodig hebt.
Datum: 20-06-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten